Wij willen onze jarenlange ervaring in het bouwen aan relaties in het bedrijfsleven inzetten om ook prive-relaties te verbeteren

Wie zijn wij

Wij komen snel tot de kern: ongeveer 5 sessies is toereikend voor een structurele verbetering van de relatie. Kathelijn en Kim zijn betrokken en empathisch, doortastend en doorpakkend.

Wij luisteren goed naar wie jullie zijn en wat jullie nodig hebben. Onze aanpak is succesvol bij het herstellen van de verbinding en/of het maken van een weloverwogen besluit. We zijn beiden geschoold in de EFT methode, TA, NLP, Waarderend Onderzoek en Systemisch Werken.

Kathelijn Geerts Hartzaken Relatiecoaching Den Bosch

Kathelijn verzorgt naast relatiecoaching, diverse leiderschap- team- en organisatieontwikkeltrajecten in tal van organisaties. Ook hier is de kern van haar werk om mensen bij te staan in de ontwikkeling van zichzelf en hun relaties. Ze te begeleiden in écht contact, met eigen gevoelens, behoeften en verlangens, én die van elkaar.

Kathelijn Geerts

Kim is haar loopbaan in het Human Resources vak begonnen. Vanuit die rol is zij zich gaan verdiepen in team- en individuele coaching. Vervolgens heeft zij de diepgang ervaren als ze mensen kan begeleiden in de belangrijkste relaties in een mensenleven. Kwaliteit van de relaties bepaalt de kwaliteit van leven, thuis en op het werk. Voor beide zet zij zich in.

Kim Reijntjes

Kim Reijntjes Hartzaken Relatiecoaching

Dennis

Kathelijn heeft ons handvatten aangereikt om beter te begrijpen waar onze zwakke punten zitten en hoe we hier anders mee om kunnen gaan. Dit was een bijzondere openbaring en tot op de dag van vandaag ben ik Kathelijn nog steeds zeer dankbaar.

Juul

We hebben verhelderende gesprekken gehad. Kim liet ons tot onze eigen inzichten komen. Daarbij drong ze echt tot de kern van het probleem door. Ze kan met eenvoudige tools beeldend zijn. We kijken nu anders naar elkaar, begripvoller.

Wij willen onze jarenlange ervaring in het bouwen aan relaties in het bedrijfsleven inzetten om ook prive-relaties te verbeteren