Voor de prijs van een paar nachtjes weg levenslang profijt voor jouw relatie

Gratis kennismakingsgesprek

Juist bij relatiecoaching is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je coach en er een “klik” is. Daarom raden wij je van harte aan om gratis en vrijblijvend kennis te maken. Wij vinden het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons en je behoeften en twijfels kunnen bespreken.

Betalen en annuleren: na afloop van de sessie ontvang je een factuur. Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren. Als je de afspraak niet tijdig afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Dennis

Kathelijn heeft ons handvatten aangereikt om beter te begrijpen waar onze zwakke punten zitten en hoe we hier anders mee om kunnen gaan. Dit was een bijzondere openbaring en tot op de dag van vandaag ben ik Kathelijn nog steeds zeer dankbaar.

Juul

We hebben verhelderende gesprekken gehad. Kim liet ons tot onze eigen inzichten komen. Daarbij drong ze echt tot de kern van het probleem door. Ze kan met eenvoudige tools beeldend zijn. We kijken nu anders naar elkaar, begripvoller.

Wie zijn wij

Kathelijn en Kim zijn betrokken, empathisch en doortastend. Wij luisteren goed naar wie jullie zijn en wat jullie nodig hebben.

Wij zijn beiden geschoold in de Emotionally Focused Therapy methode, Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren, waarderend onderzoeken (Appreciative Inquiry) en Systemisch Werken.

Kathelijn Geerts Hartzaken Relatiecoaching Den Bosch

Kathelijn verzorgt naast relatiecoaching, diverse leiderschap- team- en organisatieontwikkeltrajecten in tal van organisaties. Ook hier is de kern van haar werk om mensen bij te staan in de ontwikkeling van zichzelf en hun relaties. Ze te begeleiden in écht contact, met eigen gevoelens, behoeften en verlangens, én die van elkaar.

Kathelijn Geerts

Kim is haar loopbaan in het Human Resources vak begonnen. Vanuit die rol is zij zich gaan verdiepen in team- en individuele coaching. Vervolgens heeft zij de diepgang ervaren als ze mensen kan begeleiden in de belangrijkste relaties in een mensenleven. Kwaliteit van de relaties bepaalt de kwaliteit van leven, thuis en op het werk. Voor beide zet zij zich in.

Kim Reijntjes

Kim Reijntjes Hartzaken Relatiecoaching

Voor de prijs van een paar nachtjes weg levenslang profijt voor jouw relatie